fbpx
Hjem » Bådservice

Bådservice

Vi tilbyder bådservice af høj kvalitet til en pris, der er overkommelig for alle bådejere. Alt fra klargøring, polering og bundmaling. Med prisgaranti og fuld kundetilfredshed, kan vi helt sikkert imødekomme dine behov.

Klargøring af båd

Få din båd klargjort til sejlsæsonen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi hjælper med polering af overflader, voksning af skroget, vask af hele båden (indvendig og udvendig).

Fra 1.495 DKK

Polering af båd

Vi polerer både skrog, dæk og andre overflader. Vores produkter og mandskab er skånsomme, men effektive, og de vil give din båd en langvarig beskyttelse mod solens stråler, saltvand og andre elementer.

Fra 2.995 DKK

Bundmaling af båd

Vi tilbyder forskellige typer bundmaling, der tilpasses efter din båds specifikke behov og præferencer. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller en fiskebåd, vejleder vi dig i valget af den bedste bundmaling for at sikre maksimal beskyttelse og ydeevne.

Fra 3.749 DKK

Mobil bådservice

Når du bestiller oplyser du blot adressen på din båd og det tidspunkt, du ønsker vi kommer forbi på. Alt afhængig af hvor du bor, vil der være en fastpris på kørsel.

Oplys adresse ved bestilling

Priser på bådservice

Vi har et stort udvalg af services til rådighed. Du kan sammensætte dem nøjagtigt efter dit behov, og vi opererer kun med faste priser. Dette sikrer, at du ved præcist, hvad du kan forvente uden skjulte omkostninger eller uventede gebyrer.

Skal vi kigge på din båd? Bliv ringet op

Klargøring

Passer til alle

Fra 1.495 DKK

  • Klargøring af indvendig inventar
  • Vask af gulv og bund
  • Vask og pudsning af vinduer

Polering

Mest populære service

Fra 2.995 DKK

  • Polering af fribord & dæk
  • Affedtning af fribord & dæk
  • Aftørring efter voksbehandling
  • Voks af fribord & dæk

Bundmaling

Optimer værdi og effekt på din båd

Fra 3.749 DKK

  • Bundmaling med 2 til 3 lag
  • Inklusiv bundmaling
  • Justering af vandlinje

Hvorfor skal du investere i professionel bådservice?

Selvom en båd ikke altid ses som den mest rentable investering, er den kilde til mange mindeværdige stunder og skønne sommeraftener. Ved at prioritere god vedligeholdelse og omhyggelig pleje kan du faktisk bevare både værdi og ydeevne af din båd.

Langvarig beskyttelse

Med den rette polering vil du beskytte din båd, og det er bare et faktum. Jo bedre beskyttelse, jo færre skader og mindre vedligeholdelse

Øget effektivitet

Ved at vælge den korrekte bundmaling og behandling kan du reducere dit brændstofforbrug og forbedre din motors ydeevne

Få dine penge tilbage

Hvis du overvejer at sælge din båd, vil dens værdi være betydelig højere for en potentiel køber, hvis du løbende har sørget for vedligeholdelse

Hvilke typer både yder vi service på?

Vi tager os af alle slags både og tilpasser os dine behov som ejer. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Uanset om det drejer sig om en motorbåd, sejlbåd, speedbåd eller yacht, står vi klar til at assistere dig

Skal vi kigge på din båd? Bliv ringet op

Joller
Speedbåde
Sejlbåde
Motorbåde

Bliv ringet op ☎️

Vi ringer til dig indenfor 1 time. Få hurtigt svar på dit spørgsmål eller hvis du ønsker et tilbud telefonisk

First Name
Last Name
Tak. Vi ringer til dig inden længe!
Hov. Noget gik galt. Prøv igen eller ring på +45 42 57 29 89